Vk skrev i går ”massiv kritik mot min blogg”….

Vk skrev i går ”massiv kritik mot min blogg”. Det man citerade var från Anders Ågren, en KDU are som hette Nordvall , Maria Kristoffersson från Vilhelmina och Mattias Larsson som om dessa skulle stå för ordet massiv kritik från folket.

De tillhör självklart den borgliga motståndsrörelsen och gillar inte att det gått så bra för mig, mitt parti här i Umeå.De har i alla tider angripit mig som person och de inbillar sig nog att det skulle gynna dem och deras partier. Jag konstaterar bara att jag och mitt parti fått väljarnas förtroende att leda Umeå nu i sjutton år. De har förutom den här typen av angrepp haft idéer om de på annat sätt skulle kunna skada mig, men det är en annan historia

Läser man kommentarerna på artikeln bloggen då såg något helt annat. Det finns också där man gett gillande åt de kommentarerna Så är det och det är väljarna som avgör framtiden och inte media även om VK som ägs av en stiftelse utan insyn från det offentliga på alla sätt försöker placera de liberala idéerna hos Västerbottningarna.

En kommentar

  1. Jan-Erik Vahlström

    Ja, borgarna ylar nu villt. Jag tror inte ens många av dom inser vad deras politik kommer att innebära. Dom är ute på en farlig väg. Vad dom vill är att arbetare skall stå med mössan i hand för nån eller några timmars arbete. Praktiskt för dom med en stor arbetskraftreserv som inte kostar nåt när a-kassan, sjukförsäkringen m.m är helt indragen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.