Jag funderar på uppdrag granskning.

Jag funderar på uppdrag granskning. Jag har inte tid att se det programmet alltför ofta men i går tittade jag delvis.

Och ursäkta de granskade ett "stuprör" utan att titta till helheten. Denna gång var det bemanning inom rättsväsendet.

Det var med anledning av de händelser som skett inom dessa områden med överfall av de som jobbar inom dessa områden.

Om hela rättsväsendet fått en viss summa pengar att röra sig med då måste pengarna användas där de gör störst nytta. Jag försvarar inte alls det som hänt men vad är det som hänt om poliser tagits bort från gatan för att bevaka de som gripits. Då har de inte haft tillräckligt med folk för andra uppgifter.

Det finns brister i granskningen för har man fördubblat bemanningen så har det blivit brister av pengar på andra områden. Det är där som det brister inom många områden

Jag tycker att det är de som valts demokratiskt som ska styra samhället och styra resurserna där de vill ha dem. Däremot fanns det ingen från regeringen där i går för det är riksdag och regeringen som beslutar hur pengarna ska användas

Det finns många andra områden inte minst i hemmen där det är för mycket våld och där det är svårt att ha bevakning.

Andra olycksdrabbade områden är trafiken som tar död och skadar andra. Det görs säkert bedömningar av risker på alla arbetsplatser och på många ställen skulle olyckorna minska om det funnits fler anställda men det skulle trots alla bedömningar ske olyckor som ger personskador men jag tror inte det går att uppnå ett olycksfritt samhälle . Tyvärr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.