Potthål i vägarna och Trav på Umåker

Ledande centerpartiser i Norrland kräver att man ska laga de så kallade potthålen i det Norrländska vägsystemet. Det är bra att man vaknat upp men det här förfallet av vägunderhållet började faktiskt under den tid centern hade hand om kommunikationsdepartementet och ansvariga för vägverket.

Jag tycker inte man ska ställa det mot Tunnelbanan i Stockholm för rent generellt så behövs det mycket mer investingar i vägar och järnvägar och inte minst tvärbanan skulle behöva en kapacitetshöjning. Se till att det kommer mer pengar i stället för att säkna skatterna för de som har det bäst stället . Det är mer pangar som behövs till infrastrukturen det tycker jag om vi ska klara av basnäringarna. Svaveldirektivet kommer ju att höja kostnaderna mycket för skogsindustrin bland annat.

 

I kväll är det V65 på Umåker med flera fina lopp och Umeås bästa häst Vincennes startar i kvällens Breeders`Crown för fyåriga ston. Har du möjlighet åk ut eller så går du in på någon spelbutik och gör en Harry Boy eller köper in dig i ett andelssystem. Trav är en trevlig sport och speciellt när det är så fina lopp som i kväll även om det ser lite favoritbetonad ut

V

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.