Inga förhandlingar med terrorister. Det…

Inga förhandlingar med terrorister. Det var ett entydigt besked från Algeriet där man tagit sig på en gasanläggning på Statoils anläggning.

Medias spekulationer om vad som hänt och vad som borde ha gjorts i stället är i full gång. Vi får antagligen nöja oss med vad representanter från Algeriet sagt. Vi har också sett att terror skett i andra länder som i Ryssland där säkerhetsstyrkor agerat utan att förhandla.

Det här med att använda olika former av terror och hot har blivit vanligare och vanligare. Den här attacken har genomförts om medias och Algeriets regering av islamister stämmer. I den här delen av världen finns den här typen av grupper som satt terror i system. Att skydda sig helt mot de som är betedda att offra livet är också svårt.

En kommentar

  1. Fjodor

    Vi ser nu än en gång varifrån hotet kommer. Inte är det från Ryssland som Jan Björklund försöker tuta i svenska folket. Han har ju närmast en sjuklig syn på ryssar och Ryssland och lider av fobier. Inte ens Reinfeldt tror på någon invasion av Ryssarna. En gammal Major i regeringen det märks ju. Ögonen glittrar när han hetsar upp sig inför alla hot från Öst vår käre NATO-vän Björklund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.