Sportfantaster måste få bli skadeglad.

Sportfantaster måste få bli skadeglad. Ärligt talat blev jag glad eller rättare sagt skadeglad när Northugg blev utan medalj i går.

Han är en bra taktiker har god fysik men saknar empati. Tyvärr var svenskarna långt efter och det blir man om det glider sämre

Man kan inte tro att de Norska damerna kommer från samma planet då de beter sig på ett helt annat sätt än han Northugg och gör. Ärliga tag håller längst och det finns de som gjort på annat sätt och de betalar sig i längden

Idag var det sprintstafett och vi vann två silver. Ida och Charlotta gjorde vad man kunde vänta sig men hade ingen chans mot USA. Norge ställde upp utan Björgen vilket kanske var tur

Herr stafetten blev en rysare där norska laget packade ihop i semifinalen med Golberg som knappt tog sig i mål och då hjälpte inte att man hade Northug. Han brukar inte vara van att göra ett hård jobb själv så de åkte ut.

Det såg länge ut som det skulle bli guld för Hellner som gjort ett bra jobb tidigare på sina sträckor och när Jönsson lyckats med sin taktik på väg in på upploppet trodde man att guldet var klart men tände om och gick förbi i slutet på upploppet. Bra gjort av båda lagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.