Travtränare byter bort Solvalla för Umåker….

Travtränare byter bort Solvalla för Umåker. Idag offentliggörs att det kommer en ny travtränare till Umåker. Han heter Rainer  Björkroth och väljer Umeå av flera skäl.

En orsak är att det har blivit ordning på färjeförbindelserna till Vasa där han har verksamhet. Rainer tror och känner att han vill ha en nytändning och det är lättare att få på Umåker än på Solvalla enligt honom själv

Det händer saker trots att det finns krafter som gör allt de kan för att misskreditera Västerbottens travsällskap och både sprider lögner och försöker få företag att upphöra med sin skyltning.

Mer kommer media att få i ett pressmeddelande som kommer senare idag som handlar om tränaren

4 kommentarer

 1. Proffshästägare

  Skönt att det finns Tränare och Hästägare som ser vilka bra förutsättningar vi har på Umåker. Bra med positiva signaler. Man kan själv välja hur man ser på framtiden. Finns det möjligheter eller ser man bara problem.
  PROFFSHÄSTÄGARE

 2. Hästägare

  Det är glädjande att få en så meriterad tränare till Umåker, trots någras försök att smutskasta banan. Det brukar bli rätt om man grundar sina beslut på fakta.

 3. LENNART HOLMLUND

  Svar till Proffshästägare (2013-03-28 10:19)
  Förr eller senare kommer allt upp till ytan och en del tror jag kommer på årsmötet. Det finns en person som sagt att Jag ringt till Håkan på Folkets Hus och beordrat dem att ta tillbaka uppsägningen av skylten. Det är inte sant och jag har kvar mailen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.