Moderaterna verkar svänga 180 grader

Moderaterna verkar svänga 180 grader………… Moderaterna har drivit avknoppningar inte minst i Stockholm där man reat ut skattebetalarnas tillgångar. Nu börjar det brännas i hela moderaterna och man är på väg att backa.

Moderaterna i Stockholm backar nu från de hårt kritiserade avknoppningarna av
kommunal verksamhet. Det får stöd av partiet centralt som ser hållningen som en ”grundpolicy” i hela landet inför valet nästa år.

-Vårt uppdrag är att på bästa tänkbara sätt möjliggöra att ge bra kvalitet förenat med valfrihet och att ta ansvar för skattepengarna, säger partisekreteraren Kent Persson.

M har i huvudstaden backat rejält i opinionsundersökningarna och en möjlig förklaring skulle kunna vara just avknoppningarna, tror Persson.

Det är så dags när stora egendomar reats ut och många har skott sig på skattebetalarnas bekostnad . Vi möttes av hån när vi kritiserade försäljningarna och avknoppningarna. Vi man upphandla kan man göra det i vanlig ordning men dessa avknoppningar är ett ruttet system. Det är trots allt en fördel att M vaknar men det är knepigt med en väckningstid på 6 år

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.