Glad midsommar på er alla som brukar läsa…

Glad midsommar på er alla som brukar läsa bloggen . Har inte haft tid att skriva tidigare då det var mycket att göra på de tidiga timmarna. Vi firar alltid midsommar tillsammans med Roland och Ulla och det har vi gjort sedan början av 60 talet.

Vi firar alltid nyårsafton hos dom. Vi tar oss ett glas champagne när de packat upp med lite tilltugg och sedan går vi över till sillunch och till den dricker vi snaps och öl. Idag blev set Falcon öl och OP. Sedan fördriver vi tiden tills det blir middag. Efter middagen börjar den stora kampen och då är det något spel som gäller och att det kan bli när och fjärran är inte alls otroligt.

Det är skönt att umgås med vänner och ärligt talat har jag de flesta vännerna utanför den politiska arenan och det är hur bra som helst att gå veta vad de tycker.

5 kommentarer

  1. B. Eriksson

    Kanon Lennart, så skall en midsommarafton upplevas, utan tanke på det arbetsmässiga och politiska funderingar, nej med gott sällskap och bra väder så tycker jag som du för en gångs skull..skål och ha en trevlig fortsättning på helgen

  2. Arne Andersson

    Vi önskar dig och de dina en trevlig sommar. Glöm bara inte att då och då knacka ner lite tankar och funderingar på din blogg.

    Midsommarhälsningar – De bästa

    Arne och Birgitta

    Direkt från stugan på Norrbyskär

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.