Första delen av staden mellan Broarna är klart, Broparken

Broparken är den första delen av vår vision om staden mellan broarna. Det hade vi en motin om i början på 90 talet. Många har tyckt det tagit lång tid och det har det för de förslag som kom fram först var inget som lyfte Umeå in i framtiden

Sedan vi äntligen kom fram till nuvarande projekt så satte arbetet i gång och den delen ung och aktiv är nu färdig. Först klar blev skatebanan för några år sedan och nu är Broparken klar.

Det är en helt annan park än det var förut och sprudlar av aktiviteter och det var det som var meningen. Ni som inte besökt Broparken en solig dag vill jag gärna rekommendera gör ett besök och har ni barn ta med dem. Jag känner mig nöjd med utformningen och hoppas att de delar som är gjort av hoppbart material tål vintern

2 kommentarer

  1. Helena

    Tycker det blev oerhört vackert! Blir nog en ny favorit, bredvid Rådhusparken. Har bara cyklat förbi där ännu, men om vädret är vackert imorgon blir det absolut en halvdag på filten, med picknickkorgen redo.

  2. Hyrestanten

    I dag var det en fröjd att gå förbi parken och se alla glada människor i blandade åldrar. Dit går jag gärna med en bok och sätter mig i en av de härliga möblerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.