Tyskland blev som väntat Europa mästare

Tyskland blev som väntat Europa mästare. I går avgjordes EM finalen i fotboll för damer. Tyskarna har en förmåga att o de allra flesta fall hå segrande ur turneringarna. De har en bra förmåga att samla ihop sig när det gäller. Det går inte heller göra som norskorna gjorde. De brände två straffar. Synd att det inte blev Sverige och Tyskland men det satte norskorna stopp för.

Nu får vi nöja oss att se på simningen där VM pågår och där har vi nog bara Sara Sjöström att hoppas på. Hon simmar final i kväll och hade bästa tid i semi. Hon får inte bli fyra nu igen som var de placeringar hon fick i OS. Svensk simning är inte lika stark som den varit och vi får väl se om Therese Alshammar kommer tillbaka efter att hon fött barn. Hon har ju kommit upp i en ålder där de flesta slutat för länge sedan. Vi får vänta och se.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.