Centern kör med dubbla budskap om Norrbottniabanan

Jag såg att centerns Helena Lindhal var så glad över att centerstämman sagt att Norrbottniabanan ska byggas. Vad byter det ? Ingenting för centern sitter i en moderatledd regering och med dem vid rodret blir det ingen Norrbottniabana. Så enkellt är det för den finns inte med i den nya planen som regeringen lagt och där centern ingår.

Man kan även upprepa att centerstämman är i otakt med sina ledamöter i regeringen för de står bakom ett beslut om att Norrbotniabanan inte ska med i planeringen inte i alla fall före 2024, enligt det förslag som regeringen med partiledaren i spetsen står bakom.

Ska Norrbotniabanan komma till behövs det en ny regeringen för en alliansregering kommer inte att bygga den. Centern kan ju om de vill ha Borniabanan men även en landsbygdspolitik lämna regeringen men då tror jag inte man ska ha kvar nuvarande partiledning

En kommentar

  1. Mats Karlsson

    Lennart, jag har precis samma uppfattning som Du. Skall Norrbothniabanan förverkligas behöver vi en ny regering. Förhoppningsvis blir det vid kommande val 214.

    Mats Karlsson
    Robertsfors

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.