Lägg ner Västerbottens nytt fort

Ytterligare en gång påstår de att det är kris hos Sossarna i Umeå när man ska utse en ledamot som kommunalråd när en person som föreslagits till uppdraget sagt nej. Vart ska det ske utan förslag från en valberedning som har till uppgift att lägga förslag. Västebottensnytt har inget inflytande där, vilken tur

Ska en valberedning inte lämna ett nytt förslag eller är det som i Trotskistiska sekter att Trotskij bestämmer. Så är det inte hos oss utan medlemmarna väljer sina kandidater och en valberedning föreslår.

Ni får avgöra själva vad som är sant. S- kommer alrdrig att ha kris i att utse ledare, vi har gott om kunniga ledamöter och vi kommer alltid att se till att våra ledare utses i demkoratiska former och inte i slutna sällskap. Det är partiets högsta beslutande oragan som uteser de kandidater som kommunfullmäktige väljer.

Det är en fullständig kris i Public service eller i utbildningen av journalister eller i ledarskap. Svårare är det inte

7 kommentarer

 1. Sixten Jonsson

  Du menar väl vänsternytt.Se det som ett underhållningsprogram så behöver man inte riskera blodtrycket.Jag brukar dumpa ljudet och bara titta på program ledarna och låtsas att man är i Sovjet någon gång när
  Charlamov,petrov och maltsev dominerade i hockeyVM.

 2. dappe

  behövdes två blogginlägg för detta? vk kallade det också för krismöte igår. någon ur valberedningen sa att det kom från en chock. man behöver väl inte ta i från tårna för att kalla det ett krismöte. informerar ni media om detta? kanske någon i din organisation sa till någon att det var ett krismöte och att det väntades hålla på ändå till natten. har svårt att tro att det är taget ur luften. t

  tycker våra lokala medier känns rätt gedigna… ett litet felsteg och sen ska det läggas ner? är det inte så att din framfusighet (som är anledningen till att många av oss gillar dig) krockar med medias mindre framfusiga syn på vad du säger och gör? som någon annan sa i ditt andra blogginlägg så hamnar du ju snett med media höger till vänster tycker jag.

  hursomhelst, länge leve lokal media i alla dess former. ingen ska sluta… förutom du snart… tyvärr.

 3. Mathias Landström

  Har du glömt att det inte var tvär-lätt för er att välja en ny partiledare?
  Hade inte du avgått? Det är sannerligen dags att lägga ner Lennart Holmlunds inflytande i Umeå.

 4. dappe

  kanske du bör kommunicera bättre med media Lennart? Nu lämnar Lindvall och för utomstående ligger nog ordet kris nära till hands efter senaste dagens händelser. istället för att spy galla över lokaljournalistik så kan du/ni kanske bli bättre på att kommunicera till medborgare och media vad ni sysslar med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.