Umeå kommun och dess bolag får priser hela tiden

>Jag är hur glad som helst att vi hela tiden får en massa priser i olika typer av tävlingar. Inte för att jag vill skryta men vi har nästan vunnit allt som går att vinna under min tid som kommunstyrelsens ordförande. Kvalitets kommun, It, kommun, tillväxtkommun och till och med pris för bästa inovation av FN. De som gnällde där var mest media som tyckte det var fel att hämta ett fint pris av FN. Sånt får man leva med. Även vårt bostadsbolag har fått ett fint pris som är en konsekvens av den brand som kunde ha blivit en katastrof för några julhelger sedan. Tänk på att det kan börja brinna om du inte har koll över öppen låga

Tänk vad duktigt bostadsbolag vi har</a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.