I går hölls Rimstugan i P4 Västerbotten

I går hölls Rimstugan i P4 Västerbotten. Den blev kvar men fick hållas en dag tidigare på grund av att Radion hade tänk hålla en som går över hela Sverige med Magnus Uggla. Självklart ska vi ha kvar vår egen rimstuga i framtiden. Idag får man nu i stället för den centrala rimstugan se på uppesittarkväll med Bingolotto och extra V75.

I går var det som vanligt mycket sport . Extra trevligt var att Maria Pietilä Holmner blev tre i storslam i Val d’Isere. Dessutom vara Kajsa Kling snabbast av alla i andra åket och snart är det väl dags för lägre startnummer för henne efter de prestationer hon gjort och i går blev hon 10,a. Jessica Lindell Vikarby blev 6a och leder storslalomcupen där Maria är trea. Bra gjort av våra tjejer och här kommer det att finnas medaljchanser i OS.

Tyvärr så har det varken kommit snö eller kyla vilket är synd både för SM veckan här i Umeå men även för invigningen av kulturhuvudstadsåret. Främst önskar vi kallare väder för då går snön att tillverka. De senaste dagarna har inte haft det väder vi önskar och många halkolyckor har förstört Julen för många.

2 kommentarer

  1. Göran

    400 kronor per person för att kunna ta del av SM-veckan. En barnfamilj på två vuxna o tre barn ger en utgift på 2000 kronor. Jag vet flera som inte har råd med sådana extrautgifter.

    Jag blev chockad när jag fick veta att det skulle kosta så mycket att få ta del av sm-veckan. Personligen så har jag råd med det, men jag tycker att det är fel att en så betydande del av kulturhuvudstadsåret, som SM-veckan ändå är, direkt exkluderar dem med små inkomster.

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Det var inte det min blogg handlade om men det är upp till idrotten att själv sätta sina priser men om jag är rätt underr’ättad kan man köpa biljetter även för enskillda arrangemang

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.