Vad är ett förlåt från Al-Quida värt…

Vad är ett förlåt från Al-Quida värt egentligen. De har publicerat en video där de säger förlåt. De hade attackerat ett sjukhus i Jemen där 52 personer lemlästades till döds
 Vi bekänner det här misstaget. Vi ber om förlåtelse och deltar i sorgen med offrens familjer, säger ledaren Qassim Al-Raimi i ett videoklipp, enligt CNN.
”Vi känner smärta”

Det är hemska bilder där man ser hur en självmordsbombare går mot patienterna och utlöser bomben. Nu skyller man ifrån sig och säger att det inte var meningen att attackera sjukhuset och de till och med erbjuder släktingar pengar.

Man tror ju precis vad man vill om detta. En organisation som utbildar sympatisörer att utföra attacker där de samtidigt tar död på sig själva . För mig är det helt obegripligt hur människor går att luras till något sådant. Det fattas mycket pengar till utbildning när något sådant kan ske. Människor måste leva i miljöer som för oss är otänkbara där förtrycket råder.

Världen har mycket att göra och metoderna måste vara många och olika men den stora frågan är hur ledarna oskadliggörs. Innan det skett är det många som fått sätta livet till och det största ansvaret måste läggas på andra ledare i den muslimska världen om vi ska undvika ett ständigt blodbad

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.