Nu är det kvar 12 timmar på år 2013, och lika många tills Umeå är EUROPAS KULTURHUVUDSTAD 2014

Nyårsafton är en afton där många har fest och det är även fest ute på stan. det är bra att det är sista året att vem som helst kan köpa vilka rakter som helst. För mig är det mer än 20 år sedan jag handlade sånt och orsaken var att det var nära ögat att jag blivit skadad då raketen exploderade när jag skulle tända den. Som vanligt umgås vi med vänenr som vi varit tillsammans med varje nyår sedan början av 70 talet

Jag vill passa på att önska er alla som läser min blogg ett GOTT SLUT PÅ 2013 OCH ETT VERKLIGT GOTT 2014 DET ÅR VI I UMEÅ ÄR EUROPAS KULTURHUVUDSTADSÅR

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.