Nu är det full fart på nedräkningen

Nu är det full fart på nedräkningen. Invigningen av Kulturhuvudstadsåret närmar sig med stormsteg. På lördag eftermiddag sker den stora invigningen och nu får man ta reda på var och när man ska vara på plats.

Jag tjuvstartar lite med att möta vår Ryska vänort Petrozavodsk redan på torsdag som har en ny borgmästare som vill veta mera om hur vi jobbar i Sverige. Vi har ett litet eget program för just dem. Fredag är det även träff med övriga vänorter och dessutom invigning av Gitarrmuseet.

Sedan är det fullt upp med övriga aktiviteter men har inte hunnit bestämma mig för vad som blir aktuellt att titta på. Vi har även gäster som kommer hit men tyvärr kan vi inte följas åt på lördag kväll och så står även en träff med vänorterna på programmet söndag morgon.

Spännande helg och det är säkert mycket folk i rörelse och dessutom en massa avstängningar. Läs igenom detta för det finns beskrivet i tidningarna. Vi håller även tummarna för bra väder på lördag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.