Vinst eller förlust för Björklöven

Vinst eller förlust för Björklöven. Då var det dags för ytterligare en ny hemmamatch för Löven. Tyvärr har jag varit upptagen så jag har inte sett de två senaste matcherna och tur är väl det. Jag är ingen bra förlorare.

Nu har de spelat upp sig om man ska tror referaten så förhoppningsvis kan de börja vinna igen. De är för dåliga på att göra mål och måste bli bättre på att skjuta och göra det snabbt och sedan följa upp men även in med folk på mål och skymma målvakten.

Nu efter slalom blir det en promenad bort på Teg för att se matchen och hoppas på att det börjar vända nu när fler spelare är tillbaka efter skador. Björklöven behövs i allsvenskan och det behöver även Umeå

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.