En olycka händer sällan ensam

En olycka händer sällan ensam. Den pojke som hittades skadad på en parkering i Kramfors och senare avled var flykting och familjen hade inte beviljats asyl utan hade fått avslag på sin ansökan för ca två veckor tidigare. Nu diskuteras om utvisningen kommer att skjutas på framtiden.

Det är en mystisk händelse där ingen ännu sett något utan det som uppgetts är att pojken sagt att en bil kört på honom. Det kanske inte är så lätt för polisen att utreda olyckan när man inte får några tips. Ju mera fakta ju mer mystik kring olyckan.

En kommentar

  1. lf

    En oerhörd tragisk händelse.Ju mera fakta ju mer mystik kring olyckan,säger du.
    Har du mer information än oss vanliga medborgare?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.