Nu börjar snart allvaret för Löven

Nu börjar snart allvaret för Löven. Det blev seger idag och jag hade inte möjlighet att närvara så jag kan inte ge personliga synpunkter på spelet. Däremot blev det klart i lördags att det blir kval och DÅ GÄLLER DET ATT VÅGA VINNA.

Jag har haft en känsla att rädslan att förlora varit större än viljan att vinna. Hockey är en kampsport tycker jag och det gäller att ge järnet hela tiden och dessutom ta det säkra före det osäkra och inte göra några ”indianare”

När kvalet börjar är det viljan att vinna som ger vinnarna. Skjut mera och bli aggressivare framför mål och pumpa på ordentligt vilket man till och från gjort i anfallszon. Skjut på mål snabbare och spela inte runt runt utan att försöka göra mål. Jag tillhör inte de som tror att man löser spelet på plan genom tränarbyten. Spelarna på isen har ansvaret och det ansvaret måste man ta och vill man inte det får man byta klubb

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.