Tänk att det finns fabriker för barnafödande

Tänk att det finns fabriker för barnafödande. Det är en fruktansvärd värld vi lever då det finns ”fabriker” där barn föds. I Nigeria har polisen sprängt en bebisfabrik nära Lagos.

Där fanns höggravida unga kvinnor som tänker sälja sina nyfödda barn för drygt 11 000 st. Det är inte första gången man hittat sådana bebisfabriker utan sedan 2011 har man hittat 125 gravida flickor i landet. De som köper barnen är par som inte kunnat få egna barn eller som slavar för att arbeta och för sexuella ändamål

Hur människor är funkade som kan köpa barn på detta sätt är ofattbart. Det har inte kommit fram om de gravida flickorna kommit dit av fri vilja eller om även de är slavar. Om det är unga flickor som våldtagits för att föda barnen eller hur det gått till. Hur kan någon människa köpa sig ett barn från en sådan fabrik eller är det så att de inte fått veta sanningen

2 kommentarer

  1. arne knudsen

    Än värre är, att några av dessa barn används till reservdelar!!!!!
    Tyvärr finns där en industri,som handlar med mänskliga reservdelar,som i slutändan betyder att tomma människohylsan skrotas. (läs dödas)
    Barnet/barnen i fråga,som du relaterar till,kan antagligen prisa sig lycklig,om dom kommer till en familj som älskar o längtar efter dom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.