Det är fel av Annie Lööf att ljuga

Det är fel av Annie Lööf att ljuga.
Hon ger Maud Olofsson sitt stöd att inte gå till KU för att förhöras om Nuon affären. Hon säger till Ekot att hon under sin tid som ledamot var med om att ” andra inte dykt upp till förhör eller liknande” Hon säger att en av dem skulle varit Göran Persson.

KU,s kansli stämmer inte det och att endast en person har sedan 1970 vägrat komma och det var inte Göran Persson. När åter får dessa uppgifter så ändrar hon sig och säger att det var ett slarvigt exempel..

Det här är en centerhärva som visar på att Annie Lööf inte är vuxen sin uppgift. Jag tycker det var bra av journalisterna att kola upp vad om det var sant det hon sa utan att direkt basunera ut lögnen. Det var bra att även konfrontera lögnen med statsrådet. Att hon beskyllde Persson för något han inte gjort var inte förvånande då Persson även under Maud Olofssons tid var målet för sossehatet.

Undra på att centern hamnat på de siffror de nu har med två partiledare i rad som inte håller måttet. Jag vet ju vad Börje Hörlund tyckte när Maud blev partiledare och partiet blev partiet som står längst till höger. Senast i torsdags ringde en centerpartist och tackade för det jag skrev i bloggen. Däremot ska jag inte tala om vem det var annat än jag erbjöd honom att gå med i S men det var inte aktuellt nu.

Annie Lööf hon sparkade Tillväxtverkets generaldirektör efter deras festande medan Hon själv bröt mot reglerna, Näringsdepartementet festade för över 300 000 på 10 månader. I juni 2013 prickas hon av KU för att ha förhalat mediers granskning av näringsdepartementet och talat osanning i KU-utfrågningen. Det finns många skandaler just runt henne

En kommentar

  1. Lars Gidlöf

    Hej

    Håller helt med dig, och skrämmande är att ett folkrörelseparti, som Centern en gång var, verkar ha större hat mot Socialdemokraterna än vad Moderaterna hade under perioden med Palme och Bohman.

    Enda anledningen till att Olofsson och Lööf är Centerpartister är nog på grund att deras föräldrar var centerpartister.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.