De många turerna runt Apberget

Det har varit en hel del turer runt detta när Apberget revs. Man måste vara väl insatt i de kommunala besluten för att kunna följa med. Ärligt talat tycker jag att media inte lyckats granska vad som skett trots att allt har funnits i de kommunala protokollen.

I VF har det varit en insändare som gått igenom vad som skett och granskat ordförandes agerande. Han har senare bett om ursäkt för detta och ni som följt min blogg vet vad jag tyckte om detta.

Men än en gång allt detta har inte behövt hända om medias uppgift och granskning kommit i ljuset direkt för protokollen fanns ju på kommunen. Jag tycker att medias granskning av politiker är vikktig och i mitt stilla sinne skulle det varit intressant att se hur media agerat om jag gjort samma sak.

Så här såg insändaren ut på nätet i söndags och tidningen på måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.