Byggnads fick ett huvudentreprenörsansvar

Byggnads fick ett huvudentreprenörsansvar. Jag säger äntligen inte minst hur byggbranchen med alla dessa underentrepenörer. Det här kommer in i kollektivavtal och Byggnads tycker det är värt namnet!

Minns jag rätt sa man redan i förra avtalet att man tillsatte en arbetsgrupp som skulle lägga ett förslag. Nu tror jag inte Byggindustrierna lagt ner så mycket kraft på detta för annars har ju inte Byggnads varslat om konflikt. Jag tycker det är bra att det förhoppningsvis blir lite bättre ordning på byggarbetsplatserna. Nu vet jag inte innehållet men är man nöjda är det bra även om jag själv tror att det återstår en hel del

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.