Uteslutna ur SD går till SvP

Uteslutna ur SD går till SvP…….. SD= Sverigedemokraterna SvP= Svenskarnas parti som är det nazistiska partier. Det är flera som uteslutits ur SD som gått med i SvP. Nazistiska partiet tänker ställa upp i kommunvalet och det finns minst fyra kandidater som tidigare varit med i Sverigedemokraterna och de här uppgifterna kommer Ekot.

SvP, med rötter i Nationalsocialistisk front, har bland 42 kandidater, i 30 kommuner, fyra personer med som tidigare representerat SD i Tidaholm, Mönsterås, Bromölla och Lidköping. Sverigedemokraterna har uteslutit 66 medlemmar och har 63 tomma stolar kommunerna.

Det här visar väl ändå att det funnits nazistiska strömningar hos Sverigedemokraterna trots att man försökt rensa ut. Det är klart att gränsen mellan partierna i bland är svåra att tolka. Vi har ju sett Riksdagsmän från Sverigedemokraterna använt våld mot personer på gator och torg vilket även skett från nazisterna.

Det är klart att det råder stark främlingsfientlighet hos båda och ingen av dem tycker att alla människor är lika mycket värda. Vi får hoppas att svenskarna är kloka nog och inte väljer in folk med den människosynen i de beslutande församlingarna.

Idag har Sverigedemokraterna haft en vågmästarroll i Riksdagen och det är med det stödet i bakgrunden Reinfeldt kunnat bilda den minoritetsregering han nu leder och det förhållandet vill Åkesson ha kvar och siktar in sig på att ta väljare från Socialdemokraterna. En röst på Åkesson är samtidigt en röst på Reinfeldt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.