Centern avger grislöfte en Larsson

Centern avger grislöfte en Larsson. Vad han säger har ingen betydelse. Har man velat ha grisuppfödningen har man kunnat göra det i Sverige. I Finland har man i nationen sett till att man stöttat lokal grisproduktion.

I Sverige har centern styrt jordbrukspolitiken i snart sex år och under den tiden har man tagit död på Norrländska jordbruket och nästan det svensk
Har centern velat ha kvar vårt jordbruk har man kunnat driva en annan politik. EU s regler än minium inte max

2 kommentarer

  1. Sixten jonsson

    Du ska nog inte kommentera jordbruket med din historia med tvingande avveckling av Umeås mjölkbönder efter inträdet i EU 1994.Du och din
    Tjänsteman gjorde en rensning som du bär personligt ansvar till

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Det är fult att ljuga. För det första fattar ingen själv ett beslut i en kommun och det finns inga beslut överhuvudtaget om någon avveckling av mjölkbönder. Några sådana beslut fattas inte en kommun.Tjänstemännen i kommunen de kan inte göra några rensningar som inte följer lagstiftningen. Vad du sysslar med är inget annat än förtal och det faller således under brottsbalken. Jag tror jag är den enda politiker som kämpat för jordbruksnäringen . Centern har dödat den och jag hoppas att det blir partiets död

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.