FD toppmoderat vet inte vem som får rösten

FD toppmoderat vet inte vem som får rösten. Är slutet när för Reinfeldt, Borg med flera i Nya Moderaterna. I går kväll hörde jag även moderaternas fd toppledare i Stockholm Kristina Axén Olin var tveksam om hon skulle rösta på moderaterna i nästa val. Undra på att M sjunker som en sten i förtroende då fd ledamöter i den innersta kretsen funderar.

Helt säkert gav de nya moderaternas framgångar där Reinfeldt och Borgs pekande åt partiets medlemmar eller megafoner vad som de skulle säga om en modell med förändrade begrepp som det nya arbetarpartiet som inte ens sympatisörer kände igen. Det fanns väl ingen arbetarpolitik i sänkta skatter för välavlönade, försämrad trygghet och hög arbetslöshet.

Sverige gillar inte att välfärden slaktas för att de som har det bäst ska få det bättre och de som har det sämst ställt får det sämre. De tycker inte om att försäkringar kallas bidrag som de skälva betalt. Orsakerna är många att förtroendet för en trött Borg och en trött Reinfeldt tappar i förtroendet.

En kommentar

  1. andersforss

    Precis, håller med dig Lennart!

    Som jag skrivit om i min egen blogg här på VK så tror jag mig ha löst ekvationen bakom Moderaterna och Alliansens berömda ARBETSLINJE. Den ser ut som följer:

    ARBETSLINJEN = Färre medarbetare + mer utfört arbete+ mer stress + högre arbetsbelastning + högre lönsamhet för företagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.