Nyhetspanelen tappar mitt förtroende

Nyhetspanelen tappar mitt förtroende. Det gör de när de sätter Rebecka Bolin i soffan tillsammans med Anders Björk tidigare M statsråd och Peter Wolodarski politisk chefredaktör på liberala Dagens Nyheter. Rebecka Bolin är syndikalist och vi är många som vet vilken syn den organisation har bland annat på demokratin, hon har varit chefredaktör för syndikalisternas tidning Arbetaren.

Det är en märklig sammansättning om man ska ha en motkraft mot alliansen som ett regeringsalternativ att ta en som ska representera den rödgröna sidan och då använda Rebecka. Anarkister vill ju ha ett helt annat samhälle. De är nog större sossehatare än vad Maud Olofsson var.

Det syntes med hennes enögda inställning till vad Stefan Löfven sa för en vecka sedan om att Israel måste kunna försvara sig om de beskjuts av missiler från Hamas i Gaza. Har inte Palestina en regering med inflytande av Hamas. Löfven fördömde samtidigt Israels agerande.

2 kommentarer

  1. lf

    Menar du att Svt inte kan ha en sammansättning av olika politiska åsikter.Menar du på fullt allvar att SVt skall ha en motkraft mot alliansen.
    Denna enorma värme kan nog ställa till det.

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Nyheetsmorgon har alltid byggt på en rödgrön del och en aliansdel, även om alliansen alltid haft två företrädare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.