IS världens nya barbarer råast på 100 tals år

IS världens nya barbarer råast på 100 tals år. Där islamistiska staten drar fram sker ett våld som världen aldrig skådat sedan medeltiden enligt bedömare. Ett mördande och ett förnedrande där kvinnor våldtas och rövas bort och männen halshuggs. Till detta sägs att det finns folk som från Sverige och deltar i kriget på IS sida.

Nu hotar IS USA. De ska dränka er i blod säger de i sina hot. Det har kommit ett hot från Islamiska staten, IS, som riktade sig mot USA.

IS hotar med att slå till mot
amerikanska mål var de än finns i världen om amerikanska flygattacker träffar IS-soldater, skrev nyhetsbyrån Reuters.

-Vi kommer att dränka er alla i blod, förklarar terrorgruppen i ett video meddelande, där man även visar bilder på avhuggna huvuden.

De har som sagt visat bilder på avhuggna huvuden så det som sägs hur de beter sig i sin framfört stämmer säkert med vad som rapporterats. För att förnedra och såra folket som inte ställer upp används våld och våldtäkter mot kvinnor där unga kvinnor rövas bort .

Visst hörs det väl lite om detta i världens media. De som vill införa den Islamistiska staten där kvinnor förtrycks och där inte flickor får gå ute själva och inte heller gå i skola. FN måste på något sätt försöka få ett slut på detta. Det märkliga är hur lätt den Irakiska armen rasat ihop. Här behövs nog både vapenhjälp och humanitär hjälp för att få slut på IS framfart.

Terrorsekten IS fortsätter att skövla människoliv i norra Irak med barbariska metoder.
Nu varnar FN för att en ny massaker av civila kan vara nära i belägrade staden Amirli.

slutligen vem är det som köper olja av dem. De sägs finansiera kriget med att sälja olja från de oljefält de tagit över

3 kommentarer

  1. Pingback: Våld, terror, mord,våldtäkter i spåren där IS drar fram | Lennart Holmlund tycker till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.