Vart är media på väg egentligen

Vart är media på väg egentligen. Vad är en nyhet ? Vk har en nyhet på förstasidan på nätet. Rubriken lyder Skrapade inte ruta- stoppades av polis. Polisen upptäckte bilen och stoppade den för föraren hade för dålig sikt

Men vad är nyheten. Redan när jag tog körkortet så skulle man har rutorna rena så att man kan se och köra. Var det en nyhet att polisen gjorde sitt jobb. Det tror jag inte heller för den typen av ingripande gör de nog dagligen i länet.
Den här nyheten är bara ett exempel för det finns liknande varje dag . Däremot hittade jag i kväll inget om att Kvinnohistoriska museet öppnade i går ett som är unikt i världen. Man kan ju fråga i vilken damm VK sitter och inte heller beskrev man från näringsgalan som en av de anlitade personer gav sin lovsång åt museet. Däremot ett långt reportage om en moderat som var emot och for fram med osanna uppgifter om kostnader. Där vill jag bara påminna in att när museet lades in i budget var det 8 miljoner för driften plus hyra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.