Advokater kritisk mot SD-nämndemän

Advokater kritisk mot SD-nämndemän. Det är klart att SD fått fler nämndemän efter sina framgångar i valet. De har fått fler nämndemän i migrationsdomstolarna. I Malmö är 48 av 312 Sverigedemokrater.

Advokatsamfundets generalsekreterare är kritisk mot att fler och fler från ett invandrarkritiskt
parti avgör migrationsmål. Det är en djupt olycklig utveckling. Det undergräver förtroendet för migrationsdomstolarna sa Anna Ramberg från advokatsamfundet till Sveriges radio.

Det är väl ingen hemlighet att jag ogillar den politik som Sverigedemokrater står för . Men för mig är det en självklarhet att de ska ha ledamöter där väljarna gett dem förtroende. Den här typen av reaktioner från advokatsamfundet är jag rädd för att SD bara får ett ökat förtroende för.

Främlingsfientlighet måste bemötas med saklighet. Grund ett är alla människors lika värde. Jag undrar hur det resglada Svenska Folket skulle uppleva om de blev trakasserade och förföljda om de reste till andra länder. Jag vill inte bli bespottad när jag kommer till Thailand för jag är en vit från norra Sverige.

I debatten blandar vi ofta ihop invandrare och flyktingar. Värden måste tillsammans hjälpas åt att ta hand om de som inte kan bo kvar i sitt hemland. ISIS är bland annat en grupp som världen gemensamt måste bekämpa på alla sätt.

Vi kan inte heller ha det system med en arbetskraftsinvandring som alliansregeringen genomförde med stöd av MP. Den politik som vi i S stått för när det gäller arbetskraftsinvandring måste vi tillbaka till. På samma sätt måste vi följa de regler som gäller för EU medborgare. Man kan inte få stanna om man inte har försörjning som man kan leva på.

Det som nu hänt att chaufför som inte ens har körkort undgår straff måste vara fel av domstolen. De regler som inte följs i övrigt gör att EU medborgare konkurrerar ut svenska åkerier och jobb är en skandal. Regler som ingen bryr sig om. På vissa delar blir vi ett laglöst land för laglösa.

De problem som gör att SD växer beror på att vi inte ser till att de lagar som finns följs. Jag tror även att advokatsamfundet inte gillar systemet med nämndemän då de varit kritiska mot det förut. De vill ha all makt och tycker att nämndemännen ska bort. Enda sättet att slippa att Sverigedemokrater blir nämndemän är att de får ett mindre förtroende i de allmänna valen och där ska vi slåss för ett samhälle där alla människor är lika mycket värda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.