Ett jättestort tack till er alla för igår

Ett jättestort tack till er alla för igår. Då hade kommunen ordnat en tackföreställning på stadshuset för mina 26 år i kommunledningen, 20 år som kommunalråd varav 19 som kommunstyrelsens ordförande. Det blev en oförglömlig tillställning för mig med många varma tack för den tid jag varit kommunstyrelsens ordförande.

Tyvärr hinner man bara prata någon minut med varje besökare men så blir det när det blev så många. Här kom tjänstemän som redan slutat, fd politiker och vänner, de som jobbar idag i kommunen och folk från fackföreningar och arbetsgivareorganisationeridellea organisationer, representanter för företagare och företagare, regeringsledamöter, offentliga organisationer och myndigheter, privatpersoner och sist men inte minst kollegor från politiken och till alla, ingen nämnd och ingen glömd ett varmt tack för att ni kom, vet ännu inte hur många ni var. Men trevligt var det och ert besök värmde

Det var hur trevligt som helst och visst har det hänt mycket och visst är jag stolt över det som hänt med Umeås utveckling under min ledning för att göra en bra stad och kommun bättre. Men allt har ändå ett slut och nu får det bli ett lugnare liv.

Som jag sa gör man egentligen ingenting själv och fattar inga beslut själva i en kommun jag har fått förtroende från mitt parti att leda det lag som tillsammans med alla våra duktiga tjänstemän vi har, men även kollegor från andra partier i Umeå. Nu har jag lämnat över sedan i går och det kommer säkert att gå bra och Umeå fortsätta att utvecklas och bli en kommun dit människor vill flytta och leva och jobba. Det gör man tillsammans med vårt näringsliv och alla andra som vill utveckla Umeå och jag tror nyckeln till framgång är att man måste vilja bli fler, fler ska jobba här ,ja allt som behövs för utvecklingens skull

Än en gång ett stort tack till er alla och lycka till och jag kommer självklart att bidra i de roller jag har och får i framtiden för jag försvinner inte från Umeå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.