Kanonerbjudande från Björklöven

Idag gick de ut med ett kanonerbjudande för de matcher som finns kvar. Jag tycker det vore kul med mera publik som höjer stämningen i ishallen och då kanske segrarna kommer tätare. Jag tycker ni som läser bloggen ska nappa på detta. Själv har jag haft årskort sedan de började säljas vilket egentligen är att rekommendera för då är man alltid säker på att f å se vilka matcher man vill.

Nedan ser ni Björklövens erbjudande Handla

Hej!
Vi närmar oss halvtid med 12 spelade och 14 hemmamatcher kvar av grundsäsongen. Redan nu är det tydligt att årets säsong kommer att bli spännande in på målsnöret. Björklöven har två poäng upp till playoff om en plats i SHL nästa säsong samtidigt som det är bara 1 poäng ner till kvalstrecket.

Av erfarenhet vet vi hur viktigt publikens stöd är för killarna på isen och med en jämn serie kan det mycket väl vara skillnaden i striden kring alla streck. Vi vill därför passa på att ge dig ett riktigt kanonerbjudande på säsongsbiljetter för resten av säsongen. Tag med nuvarande och blivande kunder eller personal så vi fyller läktaren samtidigt som vi tillsammans skapar bättre möjligheter till en trevlig avslutning på säsongen.

Seriekort resten av säsongen med fast sittplats
Företagskort Basic 2695:-
Företagskort Silver med tillträde till 40-klubbsbaren 3495:-

Flexpaket med sittplatser till valfria matcher (ord.pris 220:-/st)
10-pack 1795:-
25-pack 3995:-
50-pack 7495:-
100-pack 13995:-

För mer information eller för att ta del av erbjudandet, kontakta Joakim Gustafsson på 090-712574 eller Fredric Åkerblom på 090-712575.

Villkor
Säsongskorten gäller samtliga seriematcher i Hockeyallsvenskan. Vid eventuellt playoff eller kvalspel förlängs ditt kort automatiskt och faktureras separat efter säsongen. Om du inte önskar att förlänga ditt kort måste du aktivt tacka nej minst 10 dagar innan sista grundseriematchen genom att maila till [email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.