Sanktionerna mot Ryssland slår blint

Sanktionerna mot Ryssland slår blint. EU,S sanktioner mot Ryssland slår mycket hårt och blint mot vårt jordbruk och inte minst mot Norrmejerier. Man har tidigare tvingats sänka priset på mjölken och har överskott och nu måste även besparingar göras.

Är det verkligen EU,S målsättning att dessa sanktioner ska slå så hårt mot en egen näring som i detta fall. Sverige som dessutom har regler som gör våra produkter redan är dyrare. På sikt kan detta inte fortsätta och slå ut en hel näring som ex mejeriprodukter. De utländska jättarna vill ta över.

Vi kan göra mera som många vill att köpa närproducerat och det är att vi handlar Norrmejeriets produkter när vi går till butiken. Det har många fördelar och när produkterna dessutom som Västerbottens osten håller världsklass.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.