Rena rama lekstugan i Riksdagen

Rena rama lekstugan i Riksdagen. Ja det är det verkligen då alliansen i går lämnade pensionsgruppen för att Miljöpartiet bjudits in.

Pensionsgruppen har funnits i över 20 år och består av de fyra borgliga partierna och socialdemokraterna. Gruppen gör överenskommelser om regler som har betydelse för pensionerna. Det kan röra villkor, pensionsålder, och hur de ska vara säkrade.

Visst har Miljöpartiet haft delar i sin politik som alliansen ogillar men de har ju själva gjort flera uppgörelser som vi ogillat som friskolesystemet och även uppgörelser som rör invandrarpolitiken och att det skulle bli lättare med arbetskraftsinvandringen och lättare att få arbetstillstånd.

Det är märkligt att de har kunnat träffa flera uppgörelser men lämnar ett möte som rör pensionerna. Jag vet inte vad man ska kalla ett sånt agerande utan det kan nog passa in i en sandlåda.

2 kommentarer

  1. Britta Lindholm

    Det är på många sätt som Alliansen har varit skadlig för Sverige. Inte bara deras högerpolitik som har medfört dramatiskt ökade klyftor. Utan också deras hybris nu (och tidigare) när de vägrar samarbete i riksdagen baraföratt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.