Har VK kurage att be Väven om ursäkt

Har VK kurage att be Väven om ursäkt ? Det borde de göra om de har någon typ ev etik i tidningen. Svarta rubriker om att Väven inte sökt serveringstillstånd för alkoholservering som Väven inte en enda gång haft en tanke att göra och orsaken är som jag skrev att Väven bara är hyresvärd.

Ska jag tolka det VK rätt skulle det varit kommunen som sökt alkoholserveringstillstånd för Rådhuset men det är Rex som har det. Samma skulle att hyresvärdarna i nästan alla lokaler för alla resutranger skulle ha sökts av hyresvärden.

Då kan jag berätta att det skulle strida mot svensk lagstiftning då det alltid är verksamhetsutövaren som söker tillstånden inte hyresvärden. Jag förstår inte att Ingvar Näslund som ansvarig utgivare inser att man gjort ett grovt övertramp som beskyllt det bolag som ägs gemensamt av Balticgruppen och Umeå kommunföretag att inte ha sökt serveringstillstånd när det är andra som håller i det sim sker i huset.

Jag kommer hädanefter att tala om varenda gång man blandar äpplen och päron i detta hus och jag är till hundra procent att man har ett syfte med detta.

Och ni som kan läsa min Facebook sida gå in och läs de kommunentarer jag fått av fd. Länsrådet Leif Byman som säger i en kommentar. Snarare regel än undantag att lokaltidningarna är anti. Sällan en tillgång för ortens utveckling.

Jag Lennart Holmlund håller med. Det finns flera kommentarer i den riktningen.

För mig är det obegripligt att man agerar på det sättet då man inte brukar såga av den gren man sitter på. En tidning är ju beroende av att företag köper annonser och jag vet då företag som inte annonserar av liknande skäl.

Men jag vet också att de inte törs klaga och varför tror jag de allra flesta vet. Det behövs en objektiv och oberoende press som granskar men att man alltid håller sig till sanningen och inte fara med rena rama lögnen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.