15 årig flicka kan vara utsatt för människohandel

15 årig flicka kan vara utsatt för människohandel. En Fredag kväll togs en 15 årig omhand av polisen i Växsjö. Hon satt och tiggde vid en matbutik. Personen som larmade polisen tyckte att flickan var ensam och frusen.

Enligt Växjöpolisen, misstänker man att hon utnyttjats för människohandel, misstankar som styrktes efter förhör med flickan, skrev Kvällsposten. Den unga flickan togs om hand via socialtjänstens beredskap och kördes till en plats där hon fick mat och erbjöds att tvätta sig, och första gången på lång tid möjlighet att sova i en säng , skriver Växjöpolisen på Facebook.

En kommentar

  1. Pingback: Misstänkt människohandel i Växsjö | Lennart Holmlund tycker till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.