Björklöven fast i bottenträsket

Björklöven fast i bottenträsket. Så kommer det att bli om man spelar som igår mot AIK. Första perioden är nog en av de sämsta jag sett dem spela få passningar gick rätt och det var fruktansvärt virrigt och enbart 4 skott på mål.

De har också gjort minst mål av alla lagen i serien. Inte så konstigt då de blir för omständiga hamnar bara i hörnen och skjuter för sällan. Som sagt passningsspelet under all kritik. Andra perioden lite bättre och jämnare men så bjuder man AIK på ett mål där de som var på glömde bort alla grunder för ishockey. Tre perioden kom man inte till några bra lägen. Med det är spelet blir det botten i serien resten av säsongen. Och i går spelade inte de som måste ta ansvar som Kim Karlsson bra.

Visst var det många spelare som underpresterade men det kan man inte säga om domaren Pierre Schilken för han var som vanligt dålig. Även om inte han var orsaken till förlusten men ska svensk ishockey kunna utvecklas ska inte domare med den kvalitén han har få döma i allsvenskan.

Ryck upp er grabbar för så dåliga som ni var idag tror jag inte ni är

Däremot avslutades gårdagen och tisdagen började med en kanonmatch i junior VM i Toronto där Sverige vann över Ryssland i en mycket bra match med 3-2. En bra första och bra tredje bäddade för segern med två mål i power play. Samma bak och samma spelsystem där man skymmer målisen. Det spelet borde Waltin gnugga in i Lövens spel. Verkligt två fina mål och ett riktigt djävlar anamma, och åtminstone Aho och Wallmark som spelat pojk och juniorhockey i Björklöven

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.