Nu har Söder fått kicken som partisekreterare

Nu har Söder fått kicken som partisekreterare. Det är Sverigedemokraterna som bytt till Richard Jomshof som ersätter Björn Söder. Lika snabbt har media hittat uttalanden som han gjort och han har en rad kontroversiella uttalanden bakom sig. Det måste man ändå kunna säga

I ett blogginlägg har han skrivit att islam är ett större hot än nazism och i en intervju med Blekinge Läns Tidning har han sagt att våldtäkt är ett uttryck för islamisk kultur . Aftonbladet och Nyheter24 listar Jomshofs mest kända uttalanden.

Nu frågar många hur Åkesson tänker i samband med sin sjukskrivning. Men han är sjukskriven till den 1 April Nu spekuleras om att han öppet lade sig i konflikten vem som skulle utses till partisekreterare vilket man bland annat grundar på vad den nye partisekreteraren sagt. Frågan är hur många utrensningar som kommer. Söder har tillhört ledningen länge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.