Aldrig ett löfte om lokaler i Gamla Bibloteket

Aldrig ett löfte om lokaler i Gamla Bibloteket. Vänsterpartiet håller sig inte till sanningen att det var något underförstått om att icke komersiella lokaler skulle in Gamla Bibloteket. Jag vet det för jag var med och det var Tamara och jag som förhandlade om detta

Nu säger Ulrika gång på gång och skriver saker som inte stämmer. Vi skulle ha lokaler vid Vasaplan precis som det står i Komunfullmäktiges protokoll.

Orsaken till detta var flera och den främsta var att då visste vi inte hur Vasaplan skulle utformas när den skulle byggas om och inget är klart ännu vad jag vet hur Vasaplan ska se ut.

Vi sköt även fram den ombyggnaden av två skäl. Det första var att minska vår investeringsbudget då ekonomin blivit sämre och det andra var att vi var i början av försöket med elbussar och om man ska ladda bussarna där eller på ändhållplatsen. Nu har det klarnat men så var det inte när besluten togs.

Om vänstern haft någon intern diskussion och vilja att använda biblioteket det vet jag inte. Det har inte funnits någon överenskommelse med Socialdemokraterna med det innehållet. Jag har försvarat alla överenskommelser med V och alla andra partier men Ulrika ljug inte jag var med men det var inte du.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.