Björklöven har tänt till ordentligt

Björklöven har tänt till ordentligt. Det är nog få lag som förändrats så mycket under en säsong som Löven. I går kom sjunde raka segern trots att man spelade dåligt och Sveriges sämste domare Schilken dömde. Vad vändningen från bottenträsket beror på exakt är svårt att säga.

För en tid sedan stod det i sportbilagan att de hade varit dåligt fysiskt tränade och inte haft en tillräckligt bra försäsongsträning och tog tag i det under säsongsstarten. Jag själv tror mycket på att skador och dåligt spel berodde på dålig fysisk träning. Är man dåligt tränad då orkar man inte spela klokt och bra.

Andra har sagt att deras värden inte alls var dåliga och att fysiken var bra men att man kanske tränat fel. Jag tror inte riktigt på detta men det kan vara så. Däremot vet jag att Skellefteå kör oerhört hård träning och vet att det ger resultat så jag hoppas att Löven gör det samma. Flera spelare har väl ishockey som heltidsjobb

Jag tror att de förändringar man gjorde på ledar/tränarsidan är en bidragande orsak. Nu är det dags att säkra laget även för nästa år och om Stefan Öman känner att han vill fortsätta måste han vara kvar. Han är en av seriens absolut bästa spelare. Nu känner man även igen Löven då man har ett mycket starkt målvaktsteam. Vi hoppas att den nuvarande trenden fortsätter och att man kliver upp ett steg till i tabellen för att få en liten fördel inför kvalen till SHL.

Nu hoppas vi att det fortsätter på den nya inslagna vägen. Dessutom har nog Björklöven Sveriges bästa supporter klubb som stöttar i alla lägen och inte sysslar med dumheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.