Alliansens löfte om om kort tid på akuten…

Alliansens löfte om om kort tid på akuten höll inte. Alliansregeringen hade det löftet men det höll inte. Tiden på akutmottagningarna har inte hållit och tiden har i stort blivit en halvtimme längre. Orsakerna är flera och en är att vill man sänka skatter så räcker inte pengarna till både sänkta skatter och kortare köer.

Det har samtidigt skurits ned på utbildning under alliansen och därför är det brist på personal och sånt tar minst tre år att reparera. Sverigedemokraterna har bidragit till detta genom att stötta alliansens budget

2 kommentarer

  1. Carl-Axel Otterhall

    Hej igen. Mig veterligen drivs Landstinget i Vbtn av S!!! Stoppa inte huvudet i sanden. Se till att Olofsson & co tar sitt ansvar. Det är nog bara du som kan ta dem i örat så att de förstår hur illa de sköter sitt uppdrag!!!

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Alliansregeringen skulle tillföra merapengar från centralt håll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.