Norskorna fick så de teg idag i Falun

Norskorna fick så de teg idag i Falun. Charlotte Kalla var helt överlägsen norskorna i dagens 10 km fri stil. Det blev ett lite tungt före men även vallateamet hade gjort ett bra jobb. Tänk att det ingår som en del i skidåkningen att valla rätt. Jag tror det gjorde mer ont för norskorna att silver och brons hamnade hos två amerikanskor.

Visst hamnade norskorna längre ned på prislistan än man borde men det såg ut som om de gav upp redan efter första tidskontrollen efter 1,5 km. Jag kan ändå inte komma ifrån att de som refererade i TV helt glömde bort Maria Rydkvist som gjorde ett kanonlopp och var 1,7 sekunder från bronset.

Anders Blomstedt brukar i vanliga ropa och skrika va bra en åkare gör det om man legat på plats 10-15. Jag tycker även hon ska ha ett stort beröm men så fort Kalla är i farten glömmer man alla andra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.