Märkligt agerande av skidförbundet

Märkligt agerande av skidförbundet. Jag tycker det är märkligt att skidförbundet missat att bjuda in Toini Rönnlund som hedersgäst till Falun och som prisutdelare. Hon tog i alla fall två OS guld vid samma OS.

Det måste ha ramlat mellan stolarna skyller man på men man kommer ihåg Christer Majbäck och Stig Larsson och de kommer man ihåg men de har inte skördat många medaljer.

Media driver rena hysterin just på Kalla och visst har hon gjort många bra lopp men detta var hennes första VM guld. Däremot glömde man helt bort Maria Rydkvist som var 1,7 sekunder från Bronset. Johan Olsson gjorde ett bra eller mycket bra lopp och vann 15 km fri stil. I damstafetten var man chanslös på guld när Maria föll men Norge var för bra

Nu får vi se hur det går i herrarnas stafett. Det började för djävligt dåligt efter 1 a sträckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.