Danska kommuner åker inte med Ryanair

Danska kommuner åker inte med Ryanair. Det är Dagens industri som rapporterat att 17 av 98 kommuner förbjudit sina anställda att flyga med bolaget. Orsaken är att bolaget inte har ett danskt kollektivavtal. Alla de fyra största kommunerna har valt att inte flyga med det Irländska lågprisbolaget.

Det var en bra och kraftig motivering att inte flyga med ett bolag som saknar Danskt kollektivavtal.

2 kommentarer

  1. Sixten Jonsson

    I dagens industri finns också en artikel om förhandlingarna med Grekland där det framkommer likheterna med Vänsterregeringen i Sverige. Greklands regering är beredd att öka beskattningen för företagande och arbete som i sin tur medför färre arbetsplatser och fler människor som får ta del av transfereringssystemen vilket urholkar ekonomin men säger absolut nej till att försämra bidragssystemen.Det bli spännande at ta del av förhandlingarna i efterhand om nu någon svensk journalist vill skriva om det som missgynnar vänstern förstås.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag tror inte att det enbart är nedskärningar som hjälper, välfärden dvs sjuk Då tror jag att det blir för låg utbildningsnivå och inte jobb eller så blir det arbetskraftsinvandring

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.