Ibland är rattfylla en nyhet i VK

Ibland är rattfylla en nyhet i VK. Och ibland blir det inte så. I lördag/söndag fanns en artikel att man gripit en rattfull som senare ändras till drogad i centrala stan. Det var en 30 årig man som man tog fast på Storgatan i Umeå. Jag tycker det är bra om man visar detta och jag tror inte heller det vore fel om man avslöjat namnet.

I lördags kanske under den sista soliga dagen i Juli träffade jag en bekant som tjänstgjort som nämndeman i tingsrätten för en kort tid sedan och han berättade att han suttit i domstolen för ett åtal mot en man som bodde på campingen en längre tid som kört i diket på Nydala camping och som både saknade körkort och hade över två promille i blodet. Det har jag inte sett någon notis om och jag tror inte VH tar upp.

3 kommentarer

  1. Benkeplutten

    Inte för att jag vet vad VH är(möjligen VK), men skräcken för att händelsen ska associeras med EU-migranter gör att händelsen fastnar i pk-filtret som är svenska mediers version av Potjemkinkulisser.

  2. Sixten

    FK begär 3300mkr mer för att täcka ökat uttag ur transfereringssystemet .
    Nu börjar man förstå att arbetsgivaravgifterna måste återgå till Olof Palme nivå igen. Jag tror att arbetsgivaravgifterna kommer att spränga 1000 miljardersvallen under den här mandatperioden om inte alliansen kommer till sns och säger upp dö överenskommelsen för ett nyval.

  3. Gunnar Karlsson

    Apropå rattfylleri. Intressant är hur många som kör fulla och inte åker dit då polisen ej orkar med att kolla alla som kör påverkade i trafiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.