Statliga tvångsvården fungerar inte

Statliga tvångsvården fungerar inte. Det beror på att inom den vården som är för de som får tvångsvård som riktar sig till ungdomar är våld och droger vanligt. Det har kommit från en undersökning som SEKO beställt. De anställda som jobbar med dessa ungdomar säger att de intagna missbrukat droger under de senaste sex månaderna.

Flickorna har blivit mycket sämre, de har dubbeldiagnoser. De mår psykiskt dåligt, och det kommer in droger från internet som vi inte vet någonting om , har en anställd svarat i undersökningen. Det där låter inte bra men jag funderar vad de anställa gjort åt dessa stora problem. Har man inte möjligheter eller rättigheter att ta tag i detta. Jag håller på att bli trött på att det är någon annan som ska ta tag i detta. Det finns ingen annan dom har det namnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.