Idag spelar Björklöven hemma

Idag spelar Björklöven hemma. Vi måste hoppas på bättre spel med flera mål och seger. Mot Leksand borta blev det förlust i en match som man enligt referaten och laget själva borde ha vunnit

Nu är det Västerås hemma och det är ett av de bättre lagen men det behövs nog en vinst om man inte ska hamna alldeles i botten på tabellen. Nu drabbades man av flera skador i laget. Såg sportchefen nu jagar en back vilket måste vara rätt. Jag tillhör de som tycker att försvaret inte fungerat bra. Det blir för omständigt och man måste vända spelet snabbare.

Har sett Skellefteås båda matcher mot Brynäs och de har ett mycket bra driv i spelet och backarna kommer till skott snabbt och det gör även deras forwards. Det är väl att titta på någon av deras matcher. De spelar så bra att dessa matcher kan användas som instruktionsfilm.

Vi hoppas och tror att det vänder i kväll för Löven. Före matchen blir det en tur till Hörnefors och se på den gymnastikuppvisning som föreningen har varje år då här i slutet av året.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.