Sponsorkontrakts bryts vid graviditet

Sponsorkontrakts bryts vid graviditet. Det kom fram när Kallur gjorde besök hos Skavlan. Det har drabbat flera idrottskvinnor och Keith Karlsson som är agent för Kalla, Kallur och stavhopperskan Bengtsson. Bengtsson har bland annat sagt att hon vill inte vänta tills hon är 32 år innan hon skaffar barn och vill bli mamma medan hon är yngre. Nu ska Karlsson skriva om kontrakten så det blir som på arbetsmarknaden i övrigt.

Ännu värre är att även SOK Sveriges Olympiska kommitté pausar sitt aktivitetsstöd. Det här tycker inte Karlsson om utan han säger ”  Det är stenålder. Det är för få kvinnor som är med och bestämmer, patetiskt att det kan vara så. Det här borde vara en icke-fråga. Det borde varit löst för länge sedan” Det är bara att hålla med honom att det är stenålder. Det här borde staten reglera eftersom man ger SOK statligt stöd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.