USA svarar för 17% av koldioxidutsläppen

USA svarar för 17% av koldioxidutsläppen. Nu har mötet om miljön i framtiden startat men vi går väl se hur det blir. Det blir inget tvång för då får inte Obama igenom det kongressen. Om republikanerna vinner valet har de sagt att de skrotar allt. Det var skrämmande att höra hur deras ledamöter från stater med kolbrytning och olja resonerade. De har inte fattat ett enda dugg vad som händer. Så är de extrema kapitalisterna.

USA förorenar mest per capita och svarar för 17% av koldioxidutsläppen. Kina däremot ut mest som den enorma storleken på landet som det är. USA lägger 2:a på nedsmutsningsligan. Det stora problemet är att man får inte lägga alla bördor på de fattiga länderna även de har rätt till välstånd.

När taigan tinar i Ryssland frigörs det enorma mängder gaser som gör att det blir omöjligt att klara en ökning på enbart 2%. Det ser dystert ut men var och en kan göra mycket och ett av de enklaste åtgärderna måste vara att snabbt minska matsvinnet och det som ändå blir svinn måste man kunna använda som man gjorde förut nämligen att grisuppfödarna får använda det som foder till sina grisar. Har man kunnat göra så förut måste man kunna göra det nu. Det torde väl vara kraftfoders tillverkarna som myglat fram regler för att skydda sin verksamhet.

Det är bara att spänna bågen men det är många som också måste lära sig läsa och följa de regler som gäller för sortering. Det har jag bland annat sett i soprummet där jag bor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.